lørdag 9. januar 2010

PROSJEKTBESØK CARMONA

Vi er på besøk i Carmona. Prosjektet vi har jobbet med i mange år. Elevene våre hjemme i Norge har bidratt her til å bygge skole og skaffe annet utstyr. Her er vi ute på åkeren. Her har landsbyen fått store områder fra tidligere sukkerplantasjer. Vi er med og støtter et landbruksprosjekt. Familiene dyrker grønnsaker, både for salg og til eget forbruk.
Her er baksiden av skolen vi allerede har bygget. Men den er for liten. Vi står her og ser ut på området der vi skal forsøke å bygge en tilsavarende bygning med to klasserom til.
"Gutta" planlegger videre utvikling. Til venstre er ordføreren i Carmona. Ellers ser dere Lorenzo, gen.sek. i organisasjonen vi samarbeider med, + to medarbeidere til.
Det var skolefri den dagen vi var der, men mange elever strømmet inn da vi låste opp skoledøra. De er svært stolte av skolen sin. Og det er vi også, når vi ser hvilke muligheter elevene her får etter å bli hjulpet av elevene våre hjemme i Norge. I bakgrunnen ser vi skoleutstyr vi handlet inn sist vi besøke Carmona.
Posted by Picasa

Ingen kommentarer: