fredag 13. november 2009

KONSERT I KLOSTERGÅRDEN

Vår musikervenn Rafaél vet om alt som er verdt å vite når det gjelder konserter. Denne gangen ordnet han med billetter til en utendørskonsert inne i en stor borg-gård i et tidligere kloster. Ekstra moro var det da et av hovednavnene på plakaten var vår gamle venn Alex Acuna fra Koinonia. Godt vi hadde billetter. For køen til lokalet var kjempelang.
Alex er en av de største musikerene Peru har fostret. Han er et ikon her i landet. Vår venn Rafaél visste ikke helt om det var sant at vi kjente ham fra tidligere. Det var nesten litt stort for en musiker som han at hans venner kjente Alex Acuna.
Her blir han presentert på scenen...
Orkesteret bestod av 23 personer. 6-7 saxofoner, like mange fioliner, 5 samponiar (panfløyter i alle størrelser), gitar, to perkusjonister en harpe og litt til. De spilte en slags jazz-rock med utgangspunkt i gammel andinsk (fra Andesfjellene) musikk. Hvordan det låt? Tett, kjempetøft, svært rytmisk og vakkert. Umulig å beskrive. Stikk innom Kragerø etter vår hjemkomst så skal dere få høre CD´n.
Posted by Picasa

1 kommentar:

The Mulelids sa...

Hei Tron! Det ser ut som om dere både har fått opplevd en flott konsert og fått mimret litt om gamle dager. Slike konserter må du tipse oss i høyden om! Det er jo ikke hver dag en verdenskjent peruaner bosatt i California besøker Arequipa! Robert